luni, 30 ianuarie 2012

Ziua de Luni....

   De dimineață m-a "izbit" ziua de Luni și parcă nu-mi mai venea să mă dau jos din pat...Luni mereu am nevoie de porție triplă de cafea și tot adormită sunt și....bine zice Garfield:"I hate Mondays !" Totuși de unde vine "ura" asta :)) pentru ziua de Luni? E totuși prima zi din săptămână...Teoretic ar putea reprezenta un nou început. Noi, ăștia care nu prea îl avem la suflet pe "Monday"-ul ăsta, ne-om fi temând de un start?! Cu gândul ăsta am pornit-o din loc spre bătrâna BCU...Cu un gând și un ditamai termos de cafea:).Nici frigul năprasnic nu prea m-a dezmeticit până când am zărit un copilaș care probabil tocmai era dus la "Grădi" de către bunica lui. Așteptând culoarea verde(unul dintre momentele de răgaz ale omului modern care sincer nu știu unde se tot grăbește), priveam copilașul care îmi zâmbea atât de senin și era atât de plin de viață, deși era dimineață și frig și era înconjurat de atâția oameni plictisiți....El părea fericit....poate pentru că el încă nu știe ce înseamnă ziua de Luni sau încă nu și-a creat această preconcepție...Ziua de Luni e precum toate celelalte. Are tot 24 de ore. Diferența o facem noi...De fapt, atitudinea noastră...Decât să dăm vina pe Luni, mai bine să dăm vina pe noi, mai exact pe lenea din noi:)). Să eliminăm lenea și proasta dispoziție specifică acestei zile și să zâmbim, să debordăm de energie și să începem ziua în forță!
   Eu nu mai vreau proastă dispoziție în general, dar în special nu în ziua de Luni. De azi: I don't hate Mondays! chiar dacă în continuare îmi place de Garfield:)

       Încercați și voi să nu îl blamați pe Luni...Dacă vă vine greu, căutați zâmbetul unui copil. Efectul pozitiv este garantat!:)
Gândiți-vă la tot ce e mai frumos în viața voastră și fiți senini! Chiar dacă afară e frig, căldura o putem găsi în noi și putem încălzi multe suflete.:)

Deci, ce părere aveți de Luni?;)

3 comentarii:

  1. Eu sunt de parere ca toti ne "ascundem" ,dar nu reusim, de ziua de luni de teama reluarii ciclului in care ne aflam pentru a putea supravietui. Dar totusi, o picatura de fericire si optimism este totdeauna bine venita in aceasta "sfanta" zi. ;) Felicitari pentru blog, Armi draga!

    Cu drag,
    Danny boy

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dear Dan,(mi-am amintit de filmul "Dear John":)) Mulţumesc pentru apreciere! Am un mic sfat:Don't hate Mondays!:)

      Ștergere